Meh click sini! ~~

Saturday, June 18, 2011

OOOOh... My really 1st time!!

Nk cite ni... ni bebetul first tyme bagi aku yg still mude belia setahun jagung ade lesen B2.. ahahha.. nk kate lawak pon ye gak.. ok gini citenyer.. Lebih kurg pd tarikh 13 Mac 2011 ni ditakdirkan aku lulus ujian memandu B2 with flying colours... ehhehe.. :D eppy giler betul!!
Nk dijadikan cite, My gemox sister, Yeossy baru about 2nd day keje kat kedai kek SWEET BAKERY yg letakknyer dkat2 ngan 7eleven tu.. hikhikhik.. Then pade pukul 6.30ptg, ak pon dengan banggenyer pegy le mnjempot die ni naek WAVE 125 JJR3045.. and pakai baju kurung.. then apebile lalu je sbelom traffic light tu.. bebetul depan balai polis Bukit Gambir.. Polis bwat roadblock.. And itule ape yg ak tunggu2 slame 2 bulan nie.. polis bwat roadblock dan dengan banggenyer ak akan tunjokkn lesen memandu B2 ak yg trsayang dengan riaknyer..!! Yeah
dan ak bawak slow cikit la depan polis tu supaye lau die suh stop snang kan?? ehheh.. Suddenly, ak nampk POK CIK POLIS angkat tangan die and buat isyarat... 'teroskn jalan'... cis btape kcewenye aku.. hehehhe.. x dpt nk membangge diri.. tu la org kate jangan riak sangt kan?? ehhehe.. dah ter'riak' plak.. Then mase lalu sbelah POK CIK POLIS tu.. ak boley nmpk diorg gelak2.. rupenye.... moto pancit der.. ahahhaha.. patot le ak rase smacm je.. dah la bawak 80km/h.. naseb x terguling GEDEBAK, GEDEBIK, GEDEBUK kan? ehhehe..
ha.. tu je la ak nk cite.. lau polis bwat roadblock lg and ak kene tahan aku cite lg ea?? k, adios!!!
POKCIK TOLONG TAHAN SAYER MASE SAYE BAWAK LESEN B2!!!!!!!!!!!!!

1 comment:

  1. tulah....ada ati nk kena tahan polis...smpi motor pancit pn tk nmpak...terok3...hahhaa

    ReplyDelete