Meh click sini! ~~

Sunday, January 22, 2012

iMPian SeORANG bUDAK LepASAN SPM!!



Heihei!! Arynie ak keje la sayang~~ takdapat nak online slalu.. takdapat nk chatting2 ngan BFF.. takdapat nak rileks2 kat umah.. semue takdapat.. tp aku try curik mase tidur aku tuk on9 niy.. HEHE.. arinie last day.. esok CUTI!!! Yeyeh!!!! Hari RABU nnty ak keje lg.. masuk shift siang pulak.. HEE.. Ni aku nk cite kat korang pasal ape yang bakal aku beli kurang dari 2MINGGU dari tarikh harini.. *DAPAT GAJI LA* korang naktau ape??? Aku da survey pasal mende niy kat Bukit Gambir but looks like takde la kat sini.. tape.. tademasalahpunye!! ABANG ‘KESAYANGAN’ AKU boley pegi beli kat KAY L dengn harge yg lebey comell.. *INSHAALLAH* 
p/s-abaikan gmba heade tuk post niy.. xde kene mgene ngan entry kali nie kay..

                Eh, aku takciter lagi ea ape yang aku nk beli tuh?? Ia adalah...... Turun bawah kalaw nk tau
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SAMSUNG GALAXY YOUNG!
SAMSUNG GALAXY GIO S5660!! 
HA?? KORANG tapenah denga?? Takpe.. g open www.google.com & type je SAMSUNG GALAXY GIO S5660.. hhahha.. nnty korg akan taw cmne bentuknyer.. *yg bjaye mnarek sekeping hati aku* HEE.. or tapayah la sesusah.. meyh aku masukkn gmba tu kat bawah je..
INILAH DYE SAMSUNG GALAXY GIO S5660 TU!!


ni plak SAMSUNG GALAXY YOUNG

                Actually, aku taminat pon SAMSUNG GALAXY GIO S5660 niy.. Aku nk beli SAMSUNG GALAXY YOUNG sebenarnye.. tapi disebabkn ade PROBLEM cikit.. tpakse le aku berpindah pada jenis yang baru.. :D Kalu nak diikutkn, SAMSUNG GALAXY Y tu murah le sesikit.. tapi yang penting stil under RM700.. Sebb aku pon tamau abes bnyk duet kat situ je an.. T nk amek lesen kete lg.. bnyk mende yg ON DEMAND la.. hooohoooohoooo.. tapi setelah aku survey kat SAMSUNG MALAYSIA PUNYE OFFICIAL SITE<----, aku dapt taw dye punye kelebihn lebey sikit dari SAMSUNG GALAXY Y.. so, aku amek keputusan nk pilih SAMSUNG GALAXY GIO niy..

      Pemilihan aku sebenarnye antare SAMSUNG GALAXY YOUNG, SAMSUNG GALAXY ACE & SAMSUNG GALAXY GIO ni.. tapi antare ketiga-tiganye.. Galaxy GIO berada di tangga kedua *berdasarkan harga* di bawah GALAXY ACE yg mahal cket.. ehhehe.. dsebbkn aku pengamal sikap SEDERHANA, so aku amek yg hargenye sederhana.. OKEY TAK?? hihihi..
Ini SAMSUNG GALAXY ACE.. ^__^ 

                Korang doakan la ye aku dapat gak ape yang aku INSIST buat mase skarg niy?? AMIN AMIN AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN YA RABBAL ALAMIN!!!! Makbulkan doaku YA RAHMAN, YA RAHHIM, YA FATTAH HU YA ALIM!!! Smoge impian gue tercapai.. ^_^

OKEYLAH.. ASSALAMUALAIKUM.. take care..
OWH YEA.. tuk yg sambut TAHUN BARU CINA, HAPPY CHINESE NEW YEAR!! angpau and limau sekotak post kat umah yea?? hihi.. tengs!! ^__^

No comments:

Post a Comment