Meh click sini! ~~

Saturday, January 7, 2012

Saye SUDAH MENANG!!!!!~~~

Hello semue!! Nk bgtawu niy!! aku amat matlah teruja bile dpt tawu yg aku ni antare pemenang bertuah drpd700++ peserta yg join giveaway drpd Kak Nisa Kay.. hehehhe.. tp.. sbenanyer.. ade bnyk yg aku baru taw.. antarenyer.. kan fanPage kak Nisa.. ade satu status.. :)


‎: Ooppss! Sebab banyak sangat hadiah sampai lupa ada satu lagi hadiah dari pihak sponsor MRS LADY'S STYLO. Sebuah bag! Haaa siapalah yang menang agaknye ^,^
 ·  ·  · December 30, 2011 at 9:14pm · 

  • 25 people like this.

    • Nazuha Firdaus Siapa akk?bile akk umumkan?
      December 30, 2011 at 9:17pm · 

    • Nur Aqilah Huda sape??2
      December 30, 2011 at 9:22pm · 

    • Saya Suka Menaip SABAR ye... belum diumumkan lagi..
      December 30, 2011 at 9:24pm ·  ·  4

    • Nur Amirah Baihakki woah :O
      December 30, 2011 at 9:24pm · 

    • Signorina Qiela hoho , hadiah !
      *mata bersinar macam shincan .

      December 30, 2011 at 9:26pm · 

    • Umie Farhana Zakaria saya nak saya nak ..:(
      December 30, 2011 at 9:34pm · 

    • Myza Sam wah mahu juga :)
      December 30, 2011 at 9:36pm · 

    • Mazliana Maadam Fuhhh. Fuhhhh harap2 no naik :)
      December 30, 2011 at 9:59pm · 

    • Asfz Asfalailee puhh....puhhh...harap saya y bertuah..huhu :D
      December 30, 2011 at 10:10pm · 

THEN.. :)


‎: Okay kejap lagi nak bukak random generator lagi.. Nak pilih pemenang untuk beg tajaan Mrs Ladies Stylo :) Siapa punya rezeki la nih.. Hehehee...
 ·  ·  · December 30, 2011 at 10:12pm · 

  • 31 people like this.

    • Syahirah Sallehuddin mahu2!! mintak2 dapat..no 760..
      December 30, 2011 at 10:12pm ·  ·  1

    • Myza Sam fuh fuh 264 :)
      December 30, 2011 at 10:13pm · 

    • Siti Fatimah NAKKKKKKKK! :D 74! Pleaseeee!
      December 30, 2011 at 10:13pm · 

    • Ainil Husna nk nk
      December 30, 2011 at 10:14pm · 

    • Asfz Asfalailee fuh3x..no 06 amin!!! XD
      December 30, 2011 at 10:14pm · 

    • Nor Farhanah ‎84 lagi boley? hahaha
      December 30, 2011 at 10:16pm · 

    • Aimullah Saufi salam,haritu saya ad join tau.mcm mne nak tgok ? anybody link?
      December 30, 2011 at 10:16pm · 

    • Iyka Capital D ‎393
      December 30, 2011 at 10:21pm · 

    • Signorina Qiela kalau rezeki , dapatlah . no.324 !
      December 30, 2011 at 10:22pm · 

    • Nurul Amirah minta2 lah saya
      December 31, 2011 at 8:29am · 

LEPASTU.. :D


‎: Okayyy dah dapat pemenang untuk hadiah beg dari Mrs Ladies Stylo! Rezeki siapa malam ni??? Pergi terjah nisamenaip.blogspot.com sekarang juga!!!
 ·  ·  · December 30, 2011 at 10:16pm · 


Ha.. itulah yg ak baru taw.. kmenangn aku rupenyer sngtle mengharukn.. antare yg terakher dan rupenyer rezeki still memihak aku!!  :D :D yey
nak tawu ape aku menang?????

BEG SPONSORED BY:


Agaknyer mcmmane la beg tu yea? aku harap ianya kene la ngan taste aku.. ehhehe.. xkene pon ak amek jugak la.. hihihi.. apeapepon.. tengs la pade kak Nisa and Mrs Lady's Stylo yew.. hihihi..

ha.. ni buktinyer!! hihi



Mrs Ladys stylo




AKU TAKKAN LUPEKAN.. 1ST TIME AKU MENANG!!! YEY!!

ASSALAMUALAIKUM.. TAKE CARE.. :D

No comments:

Post a Comment