Meh click sini! ~~

Monday, January 23, 2012

SERONOKNYER~~ ader org belanje!!

               Wee!!! Assalamualaikum allz!! ALHAMDULILLAH.. aku dah berjaye tunaikan janji2 aku tuk belanje family and kawan2 aku makan smpena gaji aku yg PERTAMA.. nk kate bnyk memg taklah.. adelah RM324.. keje slame 9 hari je.. hebat la tu kannnn?? *CAKAP LA YE!!* HEHHE..

                Okayy.. 1st janji yg aku tunaikan 4 kawan2 a.k.a ex-classmates aku 5 science 2 batch 2011 yg comel2 belaka.. 4 information, aku blnje sape yg minx jew tau.. so, pada mane2 yg kecik aty tu.. sory la.. nak ak belanje, bgtaw awal2 key?? Anyway.. meyh aku senaraikn name2 yg aku blnje tuh..
-Memey
-TiQa
-Naz
-ChaQ
-Aty
-Nong
-Fara
-Izzani
-Nabilah

Okeey.. enough.. tu je la kot.. Ade jugak abang Memey yg dye bawak skali.. tapi xtaw nk cakap aku blnje dye skali ke tak.. belanje kot.. :P.. lepas aku tolak cmpur darab bahagi, jumlah belanje kawan2 niy xsmpi RM100 pon.. RM77++ je..  *ceh, macam kaye je*.. lupe nk inform.. aku blnje diorg makan KFC kat Bukit Gambir je.. Al-maklumlah.. nk g MuO ade je masalahnyer... cukup ler kat Bukit jew.. gmbo kat bawah niey, aku songlap drpd blog kawan aku a.k.a NONG @ www.akudot.blogspot.com .. *tanpe izin* hihi.. Jom view.. Tapi sebenonyer kitorg pegi ni da lame dah.. taon lepaz.. hihi.. 31 DISEMBER 2011.. hoho


                Ol rite.. jom g amek taw pasal aku blnje FAMILY aku plak.. Ni baru je.. 23 JANUARI 2012 a.k.a malam niy.. hihi.. Belanje ape?? SATAY je sbb da ramai yg minx aku blnje satay.. tapi x semua family member aku ader.. Jom aku senaraikan plak family member aku yg ader untuk diblanjer~~
-Mak*mesty ader*
-Kak Na
-Abang Alil
-Yeossy
-Yaie
-Aku*perlu ke??*
And abang nuar aku actually aku da blnje jugak.. tapi minggu lepas la.. belanje PROSPERITY MEAL jew.. hihi.. Tapi Kak itah & family, Kak jai & husband aku memg tak belanje lg.. Sory la ye.. asyik xdpt nk kumpul reramai.. Atas prmintaan ramai aku masukkn gmbo umah aku yang agak hodoh*agak ke??* kat bawah niey.. kitorg makan kat umah je sbb malas kelua.. hoho..



ABAIKAN keadaan rumah.. hii
Sekali lagy.. ABAIKAN  permndangan belakang yg hodoh~~~~

Okeylah tu.. aku da siap da cite pasal semue niy.. Nanty kalaw gaji lg.. INSYAALLAH aku blnje lagi.. just wait.. :D 
ASSALAMUALAIKUM.. TAKE CARE.. <3


No comments:

Post a Comment