Meh click sini! ~~

Sunday, February 5, 2012

Maniiiiiis sangat ^__^

Lawanyer gmba niy!!!!

Hey Hey,, recently ak ade jalan2 at profile fB someone niy.. an ENGAGED man.. Owgnyer biase2 je.. Tp tunangnyer owgnyer lawa.. lawa sngt~~ kire untong ler dye.. *heeeii!! ape mksod awak!!??* HAHAHA..

BTW, thats not the main point..


Ape yg aku nmpk adelah keakraban dan keintiman antare diorg ber2 niy.. Tu yg sweettt sangat2!!

Post rindu~~ Post sayang~~.. sweetnyer!!

Xcemburu memBABI bute.. memg saling mmpecyai antare satu same laen lah.. *mane kw taw?? ye ye je..*.. op coz la aku da telek sane telek sini fB diorg ber2 tuh.. hhahaha..

AKU TAK JELEZZZ.. takk.. langsung tak.. IRI pon tak jugak.. cume aku just suke la tengok org post2 rase haty kat fB niy..

Tapi YESS!!  Aku tak suke COUPLE beragama  ISLAM yang amek gmbo ber2 pegang tangan la.. itu la.. ini la.. aku TAKSUKE!! Xtaw halal haram??


Jangan nak kate :
"kw peduli aper?? kw bukan mak akuh!!"
Memg pon aku bukn mak kw.. tapi aku niy kan sdare seISLAM korg.. aku perlu nasihatkan korang.. tapi lw aku da bgtaw niy pon korg x nk amek taw.. so what?? JANJI aku da jalankn tnggungjawb sbagai seorg saudara seISLAM..

ANYWAY.. back to the MANiiiS couple.. diorg memg sweet,,, x de pegang2 niy smue abb diorg berade jauh antare 1 same laen.. tp lw diorg jumpe diorg buat mcm2.. aku taktaulah.. tu antare diorg ngan ALLAH S.W.T kn.. huhu..

THis one pon cute jugak!!

AKU doakan korg berdue cecept ler kawen ye.. dptkn zuriat yg soleh solehah.. moge korg ber2 bhagie hingga ke akhir hayat.. aminn.. ^__^.. 
Doa ini disumbangkan oleh CikWaniSikun kpade yg berkenaan.. HoHoo..


Okeyylah.. salam MaulidurRasul kpd semue.. ^__^
ASSALAMUALAIKUM AND TAKE CARE..

No comments:

Post a Comment