Meh click sini! ~~

Wednesday, April 18, 2012

Khas bwat si DIA~

*entry ni just nk tnjukkn rasa hati aku pd sseorg dgn harapn dye bace, bwat yg trbace, bwat2 je xtaw key*
-amaran: ayat yg dgunakn seriez geli! u r allowed to LOL ~laugh out loud~ hehe


AsSalamualaikum.. ^__^ ~~


salam kerinduan buat awak yg jauh dimata tp dkat dihaty sy.. kerinduan ini yg membuatkn sy menules di blog hidup segan mati xmahu sy ni.. seriously, sy rindu awak sangat2! tp maaf, xdelah melebihi kerinduan sy pd Rasulullah~~


dah lama kita xjumpe~~ mungkin sy sorang je yg rindukn awak tp awk pulak yg sbaliknye.. sy x tahu! kata kawan awak, awak pun rindu kt sy jugak.. denga kemungkinan tu pun hati sy dah cukup brbunge-bunge~~~ hee >_


lepaz dah 5 buln xjumpe, kita jumpe arytuh~~ tapi tnpe disengajakn! awak taw x btape sy happy nampk awak even sy pura2 mcm xsuke.. dan sy nampk awk pon bwat mende yg same pd sy~~ just pura2 xnampk.. tp sy xtaw ape dlam haty awak.. sy nampk awk senyum tyme tu! walaupun awk mcm smbunyikn senyuman awk tu.. jelingan mata awk tu bwat sy menaruh harapn lagy.. tp sy taw sy xkn mencube~~ entahlah!


skarg.. awk dah truskn idup awk tnpa sy.. mungken jugak awk dah ad org laen yg menemani hdup awk~ tp sy kt sini masey tringtkn awak! sy taw awk xkn bace mende mengarot mcm niy~~ tp sy still nk awak taw yg dalam hati sy masey ada awk.. xpelah, kita xde jodoh.. tp awk xkn marah sy sbb perasaan niy kn? hanya itulah harapn sy~~


sy doakn yg trbaek untok awak.. YANG TERBAEKK! amiin ya rabbal alamin~~ sekian, jage diri awk baek2, CHi..





meyh2 tekan sini <--- tolong ea!

1 comment:

  1. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete