Meh click sini! ~~

Tuesday, April 3, 2012

oi M.o.n.y.e.t!!



~entry ini ditulis kerana kegeraman aku yg mlmpau terhadap binatang bername monyet dan sedare marenyer~
P/s:gmbo doodle tu takde kene mengene ngan entry aku niy. 2 doodle pertame ak. Abaikan jea


Tolonglah!! Jangan kacau aku, family aku or apeapepon yg milik kitorang!! I hate it!!

Kalau ye pon da lapo sangt.. Pegi la cari makan dalam hutan!! Jangan la mnyusahkn aku.. Aku dah pnat la nk halau2 korg makan telur ayam or pisang yg tngah nk masak kat blakg umah tu!!

Aku pun tau korg lapo.. Aku paham.. Tp umah ak xde ape2 pon la tuk korg!!

Kalau la monyet2 tu ade blog 4 sure ak pakse diorg bace ape ak tules.niy.. Hakhak.. :P

Ape yg buat aku geram pd monyet2 niy adelah:

1-panjat2 grill sliding door umah aku..

2-buat muke 'wah kw nk halau2 aku pulak' bile ak halau2 diorg..

3-datang lg even ak da penat kate jgan datang..

4-xpenah puas makan..

And bnyak lg lah...

Naseb nek dye binatang yg xde akal.. Kalaw x aku da ckp macam2 da pd menatang ni.. Hakhak

Okeylah.. Ak cume harap binatang niy x slalu la dtg and kalw boley xyah dtg langsung la.. Hehehe

Aku rase sume umah yg dekat2 ngan hutan belntare mcm umah ak niy mesty bnyk masalah serupe dgan kitorg..

Bukan setakat monyet.. Lotong, babi khinzir n mcm2 la lah.. Okeylah.. Stakt tu je kot. Tu agaknye antare cabaran duk kt kampung niy.. Hehe.. Tp bnyk lg kbaikan dr kburukn duk kmpung niy.. Hihi..

Okeylah..

Assalamualaikum.. Jage diri!! :)


psst! korg bek aty kn? please click here. tengkiu!

Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment: