Meh click sini! ~~

Sunday, May 6, 2012

My FeBeret RUNNINGMAN character~

Ello2~~

pagi2 bute niy aku nk bwat post baru la..
baru2 niy aku memey addicted gile ngan RUNNING MAN yg memey sdie ade popular niy kan..
and aku nak kongsi sikit tntg watak yg paling aku LOVE dalm RUNNING MAN niy.. Ha?? korg xpenah dengo RUNNING MAN?? bukan stakat lari yg biase taw!! ni luar biase!! hihi.. kalau xtaw memey sah korg ktinggalan zaman or memey x minat korea2 niy.. okeylah..  ni gmbo2 yg menyertai program reality ni..

ini die!!
dari atas kiri, Gwang Soo, Jae Suk@Yoo Hyuk, Flower Joong Ki, Suk Jin, Kim Jong Kook@Kookie
bawah kiri, Mong JiHyo, Kang Gary, Lizzy n HaHa@Haroro..

okeylah.. agak2 aku suke yg mane??


tak lain xbukan.. yg memy mnjadi prhatian stiap ISNIN.. :D

.
.
.
.
.
ENCIK
.
.
.
.
.
HA DONG HOON A.K.A HaHa!!!
inilah dye!!

dye dpt panggilan HARORO sbb ade 1 episode ni dye pkai topi mcm watak kartun popular, PORORO.. comel sngt!!
aku suke dye sbb dielah yg slalu buat program tu double DAEBAKK!! 
dengan lawak2 dye yg bodoh n prangai dye yg kbudak-budakkan n kuat makan tu mnyebbkn aku suke kt dye.. hihi
actually HaHa ni da berumur jugak.. da masuk 30 ++ jugak.. tp still nmpk mude sbb mungken die happy ngan hidup dye.. hihi..
ade 1 episod tu rumah HaHa kene jadi tmpt penggambaran Running Man.. die nanges2 xrela sbb ahli yg lain kene amek barang2 yg terbaik untuk diltakkan dlm perpustakaan mini.. so, habis barang2 dye kene kebas malam tu.. aku kesian tengok smpi aku pun nanges skali~~ hehehe.. *tertouching lbey pulokk* >_<
ade jugak 1 episod ni yg diorg kene pegy ke China n HaHa kene cari seorg warga China yg tahu lagu K-POP.. carik punye carik xjumpe jugak.. tetibe dye tnjukkn kat 2 org pompuan niy video klip lagu ROSA dye.. *dye ni penyanyi tau!* tapi diorg ttp xtaw.. smpilah tetibe ade pompuan laen yg lalu lalang ikut nyanyi lagu die tuh.. die touching giler sbb x sangke yg ade peminat kat China yg tawu n kenal lagu2 die.. aku pun trharu same kot tyme tu.. *hoho.. touching lagik!~*
HaHa niy ade pemilik restoren taw kt Korea.. tapy dye boleh dikatekn baru jugaklah dlm bidang niy.. but, sayang dye jual mknn xhalal pulak.. memng xdptlah nk mrase tu~~ haha
dye ade twitter n slalu jugak update kt twitter dye.. cume dye slalu guna bahasa KOREA sbb x fluent in ENGLISH.. T__T sedey ak xpat nk brkomunikasi dgn dye.. ahahha.. anyway.. ni twitter dye..

wah! xsabo nk tngok Running Man casting kat Malaysia.. <3 

hm.. kalau ade watak yg disukai.. mesty ade watak yg paling x disukai kn.. 
and pemenang AWARD yg paling dibenci oleh aku dlm RUNNING MAN adelah...
.
.
.
.
.
.
ENCIK
.
.
LEE GWANG SOO A.K.A GIRAFFE
Ini die!!
mase memule aku suke gak kat die sbb die ensem..

n aku kesian jugak kat dye sbb slalu kene buli ngan ahli2 yg len mcm Jong Kook, JiHyo n HaHa pon~ tp bile aku dah tengok episod demi episod.. aku tawu knape dye asyek dibuli..
sebabnye dye ni lemah..
n dye jugak slalu buat mende2 yg men'annoying'kn aku n ahli2~
lagi2 dye slalu je khianati org len~~
aku jadik xsuke kat dye..
die ni kalau buat lawak org laen xlayan sngt~~ 
tapi kalau Joong Ki yg bwat smue org puji~~ ahahha..
gelaran dye giraffe sbb dye memey tinggi orgnyer.. tp walaupun HaHa lg pendek dri dye, HaHa tetap boley buli dye.. ahhahaha
dye yg paling mude kat Running man niy.. seumur ngan Joong Ki walaupun layanannye laen2.. umo dye mungkin 27.. aku xpasty.. ahhhaha.. tp diorg slalu kate dye nmpk lbey tue dary usie die.. hihihi

kat Running Man ni skarg tinggal 7 org jea~~ Joong Ki ngan Lizzy dah xdelah~ 
Joong Ki sebok ngan lakonan dye.. sedeynyer..

okeylah.. aku malas nk tules lagi..

tata all.. ASSALAMUALAIKUM.. TAKE CARE.. ^__^


1 comment:

  1. Try ur luck in my lucky draw RM100: http://myownlilstory.blogspot.com/2012/04/lucky-draw-rm-100.html

    ReplyDelete