Meh click sini! ~~

Thursday, June 7, 2012

KHAS BUAT BLOGGER PENIPU~

Assalamualaikum~~


hari ni tetibe aku mcm nk membongkarkn sgale2 yg trpendam dalam hati..
Okeylah.. meh aku story cket.. dulu aku ade menang hadiah dr GA sorg blogger yg agak famous jugak la kan~~
nak diikutkan mmg aku happy gile la tyme tawu aku mnang tu coz adiah tu mmg gile best! aku tunggu ngan penuh kesabarannye tuk adiah tu smpi lpaz dpt tawu blogger ni dah dpt details tuk anto barang tu...

tapinyer.. start bulan 2 2012 arytu, aku bukk fan page kt FB dye tuk nengok adekah dye da start anta adiah aku tuh~ *sbb org lain da start dpt dah*.. tapi xde tande2..

then, aku tengok ade bbrape blogger yg tnye pasal adiah diorg.. n si blogger famous ni mcm marah2 pulak.. dye suruh semua banyak BERSABAR.. siap kasik CAPSLOCK lagi tau.. okey.. aku pun sabar la..

tapi skarg?? dah bulan 6 kot.. aku menang tyme tu bulan 12 sbb GA ni mmg GA tuk akher tahun.. tapi batang idung adiah pun xnmpk.. ade pulak kawan aku yg juge sorg blogger ni pun bgtawu yg dye pun xdpt lg adiah shawl drpd blogger famous niy.. gile penipu!!~~

okeylah.. aku tawu la tu mmg adiah free.. tp bukan ke itu satu perjanjian?? dah menang bg la adiah.. asal la jd mcm niy.. Asal la xbgtawu awal2 yg kw xnk bg adiah tu pd aku sbb kw nk gune sndriri? *agaknyer la*.. coz penaja pun da bg adiah aku tu pd kw tp kw plak xbagi pd aku~ mcm HARAMM jea??

but actually, ade lg 1 blogger ni pun xbg jugak adiah GA dye pd aku.. padahal HEADER ngan topup je kot?? xyah nk pos pos pun?? tp xjugak masuk ke henfon aku yg comel tu?? Pastu, dye siap dah buat GA lain lg.. mcm nk kene tampo jer~~ harr.. :(

aku malaz la nk bebel lg.. janji aku da cite mende niy.. okeylah..

nasihat aku adelah..

KAU TAKPAYAH BUAT GA LAH LAEN KALI!!!!


*BUAT YG TERASE TU, HA.. MEMG KAULAH ORGNYER!!

okeylah.. babai.. ASSALAMUALAIKUM.. ^__^ TAKE CARE

No comments:

Post a Comment