Meh click sini! ~~

Saturday, February 9, 2013

TERIMA KASIH~

ASSALAMUALAIKUM~


lame xupdate pasal diri sendiri.. arynie nk update lah~ *terasa rajin..

Baru-baru ni aku rase macm kehilangn keyakinan diri.. semuanya sebb ade orang yang mengata aku la, tak suke kat aku la.. BTW, mende tu ak spatutnye dpt tangani dengan baik, tapi xdpt coz xde sape yg bg ak drongan.. nak cite kat family pon rase cm xgune je sbb bukn penting sngt pun.. haha.. dengan kes cikgu2 yang tak berapa nk 'LIKE'aku.. maklumlah. bukannye budak bijak.. pastu xpandai nk bodek pulak.. hahaha..

tapi, ade satu mende yang mmg buat aku rase macam betul2 lose confident.. pasal seseorang.. aku tertanya-tanya.. mungkin aku terlalu banyak fikir pasal dia.. sebab tulah makin lama keyakinan aku makin terhakis.. *mcm corrosive pulak... haha..

but then, ade seorang lagi muncul.. die dah buat aku sedar yang kalaupun orang tu tak suke kat aku.. ramai lagi yang ade di sisi aku.. maksudnye kalau semua orang benci aku pun, ALLAH masih ade, family aku masih ade n die pun masih adee.. itulh kata-kata yang buat aku sedar, tak guna aku mengharap pada orang yang dah terbukti tak suke pd aku.. ak sedar..

Well, die yg mmberi nasihat ini bukan senior aku pun, tp still adek2 lagi.. form 4.. *bkan adek sebenar aku* but i realise that die mmg dah bnyk memberi keyakinan pd aku semula.. n sudah pasti ALLAH juga yang memberi jalan supaya aku kembali yakin dengan kehidupan yang aku ada ini adalah terbaik!

yes, i don't need to imitate others! i have my own credibility!
TO ADEK*bukan nama sebenar*, i would love to say:


until then, ASSALAMUALAIKUM n TAKE CARE~

2 comments:

  1. Jangan risau k...Allah slalu ada bersama kta.. Klu sy rasa hilang semangat dan keyakinan, Sy slalu ingat kn dri sndiri, Allah kn ada..be strong k..

    ReplyDelete
  2. thanks coz bg smangt!.. insyaALLAH.. ALLAH is always there for me.. for us~

    ReplyDelete